Вести
ОПМ 14 Охрид  04-07-2019
На ден 05.07.2019 година, со почеток во во 10:00 часот во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Охрид-Охрид, во периодот од 06.07.-08.07.2019 година.

 

Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

Распоред за играње:

Сабота:  06.07.2019 година
Недела: 07.07.2019 година

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup