Вести
подготвени за детскиот фестивал  25-12-2019


Пристигнаа подароците за учесниците на Новогодишниот детски фестивал кој ќе се одржи во Тенниспарк-Скопје-Скопје, во периодот 28-29.12.2019


На терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје- Скопје во периодот од 28.12.-30.12.2019 година, ќе се одржи детски турнир: црвен и портокалов тенис.

Листа на пријавени играчи:


1. Црвен тенис

2. Портокалов тенис момчиња

3. Портокалов тенис девојчиња

4. зелен тенис момчиња

5. зелен тенис девојчиња

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup