Вести
ОПМ Жени  23-11-2018
На ден 23.11.2018 година, со почеток во 11 часот во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе биде извршено извлекување за Отворено првенство на Македонија за Жени со награден фонд 34.000,00 денари, кое ќе се одржи на терените на Тениски клуб Југ-Скопје, во периодот од 24.11.-26.11.2018 година

До сега на адреса на Македонската тениска Федерација, пристигнати се следните пријави:
- листа на пријавени

- Извлечен жреб за Отворено првенство на Македонија за Жени со награден фонд 34.000,00 денари
- Распоред за играње за Сабота -24.11.2018
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup