Вести
Државно првенство 12 години  11-09-2020
На ден 11.09.2020 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија, ќе се изврши извлекување за Државното Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години,   кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 12.09.-14.09.2020 година.


Државно Првенство за
јуниори и јуниорки до 12 години

 

листа на пријавени

јуниори
јуниорки

жребки

јуниори
јуниорки

распоред за играње

Сабота: 12.09.2020
Недела: 13.09.2020

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup