Вести
Јана на ТЕ Мастерс до 14- 1 ден  04-10-2019
 

Денес во 14,оо часот, на Тенис Еуропе мастерс турнирот во Тенис за Јуниорки до 14 години во Реџо Калабрија, Италија нашата претставничка Јана Стојанова ќе настапи во рамките на натпревар од 1 коло против третата носителка на турнирот Амелие Шмејкалова од Чешка.

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup