Вести
Лина на 25000 Добрич, Бугарија  12-09-2016


Најдобро рангираната тенисерка Лина Ѓорческа (217 на ВТА сингл и 183 на ВТА дубл) оваа недела ќе настапува на ИТФ турнирот вреден 250000УСД кој се одржува во Добрич, Бугарија.

Согласно објавената листа на примени тенисерки Лина би требало да биде поставена на третата носителска позиција на овој турнир
Комплетната листа на учеснички можете да ја преземете на следниот линк.
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup