Вести
Фестивал на детски тенис- Т.К. Битола-Битола  23-09-2016
Во периодот од 24 до 26 септември, 2016 година, на терените на Тенискиот клуб Битола- Битола, ќе се одржи фестивалот на детски тенис- црвен, портокалов и зелен тенис

Денес со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекување на жребовите за зелениот тенис по следната листа на пријавени играчи:
1. зелен тенис момчиња

2. зелен тенис девојчиња 
 

Ве известуваме дека до моментов пристигнати се пријави за детскиот тенис кој е предвиден да се одигра во Тенискиот клуб Битола- Битола и тоа:
 

Пријавени се:

1 црвен тенис
2. портокалов тенис момчиња  
3. портокалов тенис девојчиња  

 Жребови зелен тенис:
1. зелен тенис -момчиња
2. зелен тенис - девојчиња


Распоред за играње за ден:
- сабота 24.09.2016

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup