Вести
селекција за избор на ученици од 1ва година од Националната Спортска Академија  10-05-2019
ИНФОРМАЦИЈА:

за спроведување селекција за избор на ученици од 1ва година од Националната Спортска Академија - Тенис во учебната 2019/2020 година

 

ЛОКАЦИИ И ТЕРМИНИ ЗА ИЗБОР НА УЧЕНИЦИТЕ:

ПРВ ИЗБОР/СЕЛЕКЦИЈА

ТК Југ – Скопје, Градски парк ББ, Скопје

ТЕРМИН:   10 Мај 2019 (Петок), 10.00 часот

ВТОР ИЗБОР/СЕЛЕКЦИЈА

СИТЕ КАНДИДАТИ ОД ПРВ ИЗБОР/СЕЛЕКЦИЈА

ТК Југ – Скопје, Градски парк ББ, Скопје

 

ТЕРМИН:   23 Мај 2019 (Четврток), 10.00 часот

 

Контакт за дополнителни информации: Горан Шевченко 070/233243 или Глигор Санев 075/351118; е-маил goransev@yahoo.com и gsanev@gmail.com .

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup