Вести
Државно првенство на Македонија до 14 години  26-05-2016
Денес со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување на жребките за Државното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ке се одржи на терените на тениски клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот 27-30.05.2016 година

До сега на адреса на МТФ се пристигнати следните пријави:
1. јуниори
2. јуниорки


Жребови:
1. јуниори
2.јуниорки


Распоред за играње

1. Петок 27.05.2016 година
2. Сабота 28.05.2016 година
3. Недела 29.05.2016 година
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup