Вести
МАКЕДОНИЈА -МАЛТА 1:1 продолжува утре  06-04-2017


МАКЕДОНИЈА-МАЛТА

4 терен не пред 16:30 часот (во моментов врне)

1 натпревар
Dimitar Grabul - Omar Sudzuka  6-3, 6-4
2 натпревар
Tomislav Jotovski - Matthew Asciak  3-6, 6-3 2-6
3 натпревар двојки  Шендрит Деари /   Dimitar Grabul   - Matthew Asciak / Omar Sudzuka 4-4 поради дожд продолжува утре
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup