Вести
1 ЗОПМ до 16 години Тенниспарк Скопје  25-01-2019
На ден 25.01.2019година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе се изврши извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години , кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 26.01.-28.01.2019 година.

Зимско Отворено Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 16 години

листа на пријавени:

јуниори
јуниорки

Жребови

јуниори
јуниорки

Распоред за играње

Сабота: 26.01.2019
Недела: 27.01.2019

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup