Вести
ИТФ Курс за Судии на стол и Линиски Судии (Национално ниво)  13-02-2020
Ве известуваме дека во периодот 27-29 Март 2020 година, ќе се организира ИТФ Курс за Судии на стол и Линиски Судии (Национално ниво).Сите заинтересирани кандидати да го пријават своето учество согласно инструкциите кои се дадени во прилогот на овој допис.
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup