Вести
тренинг камп Дејвис Куп декември 2018  27-12-2018


На терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во тек е тренинг камп на кој учествуваат Дејвис Куп репрезентативците:
-Горазд Србљак,
- Димитар Грабул,
- Ѓорѓи Јанкуловски, и п

отенцијалните идни Дејвис Куп репрезентативци:
- Бесир Дургути,
- Лука Љубен Андонов,
- Берк Бугариќ и
- Калин Ивановски- најмладиот учесник на кампот


Тренинг кампот го водат:
- Чедомир Јовановски- Дејвис куп селектор
- Владимир Томиќ- помошник тренер на Дејвис Куп репрезентација и
- Слободан Бачварски- јуниорски селектор

Кампот започна на 26.12.2018 година и истиот ќе заврши на 28.12.2018 година

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup