Вести
ДПМ 12, ДПМ ветерани, ОПМ 16 и детски тенис  08-09-2021

На ден 09.09.2021 година, со почеток во 11,оо часот ќе се одржи извлекување за Државното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Академија Аеродром-Скопје, во периодот од 11-13.09.2021 година

Државното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години

листа на пријавени

Јуниори

јуниорки

 

жребки

Јуниори

 

јуниорки

 

распоред за играње

Сабота.11.09.2021
Недела:12.09.2021

 

На ден 09.09.2021 година, со почеток во 10,оо часот ќе се одржи извлекување за Државното првенство на Македонија за Ветерани 30+ и 50+ години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Неготино-Неготино, во периодот од 11-13.09.2021 година

Државното првенство на Македонија за Ветерани 30+ и 50+ години

листа на пријавени

Ветерани 30+

Ветeрани 50+

 

жребки

Ветерани 30+

Ветeрани 50+

распоред за играње

Сабота.11.09.2021


 

На ден 09.09.2021 година, со почеток во 12,оо часот ќе се одржи извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Борец Велес, во периодот од 11-13.09.2021 година

Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години

листа на пријавени

Јуниори

јуниорки

 

жребки

Јуниори

 

јуниорки

 

распоред за играње

Сабота.11.09.2021


 

На ден 09.09.2021 година, со почеток во 12,оо часот ќе се одржи извлекување за Турнирот во Детски Тенис Црвен и Портокалов Тенис за момчиња и девојчиња до 10 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб ИТЦМ-Скопје, во периодот од 11-13.09.2021 година

Турнирот во Детски Тенис Црвен и Портокалов Тенис за момчиња и девојчиња до 10 години

листа на пријавени

портокалов тенис момчиња

портокалов тенис девојчиња

Црвен  тенис

жребки

портокалов тенис момчиња

портокалов тенис девојчиња

Црвен 
тенис

распоред за играње

Сабота.11.09.2021


 

 

 

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup