Вести
Државно Првенство до 18 години  31-05-2019

На ден 31.05.2019 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде извршено извлекување за Државното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години , кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 01.06.-03.06.2019 година.

 

 

Државното Првенство на Македонија

за јуниори и јуниорки до 18 години

Листа на пријавени

Јуниори

јуниорки

Жребки

Јуниори

јуниорки

 

Распоред за играње

Сабота: 01,06,2019 година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup