Вести
Лига за Ветерани 2016  13-10-2016
Ве известуваме дека денес, 13.10.2016 година, со почеток во 10 часот,  беше извршено извлекување за Македонска Лига за Ветерани 2016 година, а согласно пристигнатите пријави и номинации од клубовите членки на МТФ .

Лигата ќе се одржи на две локации, а домаќин на двата настани ќе биде Тенискиот клуб Црна Река-Кавадарци на двата настани. 

Лигата ќе се одигра во периодот од 15.10.-17.10.2016 година.

Тука можете да ги преземете распоредот за играње по групи и за пласман на Македонската Лига за Ветерани како и номинираните натпреварувачи кои ќе ги претставуваат клубовите.

Комплетни записници од одиграните натпревари за Македонската Лига за Ветерани 2016

Табела, пласман, номинации
 и бодовна листа
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup