Вести
1 ден Источно Еврoпски Шампионат до 14 години-1 недела  06-03-2019
      
   Јана Стојанова         Ива Јованова     Марко Стоилковски  Борјан Николовски     Илија Мартиноски

Македонската Јуниорска репрезентација од денес започнува со настап на Источно Европскиот Шампионат за јуниори и јуниорки до 14 години, во Анталија, Турција.
1 коло 06.03.2019
Marko STOILKOVSKI [6] -слободен
Borjan NIKOLOVSKI - Amar KOLIC  2-6, 0-6
Jana STOJANOVA [1] - слободна
Iva JOVANOVA [2] - слободна
2 коло 07.03.2019
Marko STOILKOVSKI [6] -Milan RISTOV 
Jana STOJANOVA [1] - Gresi BAJRI  или Аndjela MRVALJEVIC 
Iva JOVANOVA [2] - Anastasija IGNJATIC или Alina GUSEYNOVA 
разигрување за пласман 17-20 место- 07.03.2019
Borjan NIKOLOVSKI
1 коло двојки
Marko STOILKOVSKI [6] -Borjan NIKOLOVSKI 6-2, 6-1 Samvel AGHAYAN- Mikayel AVANESYAN 
Jana STOJANOVA [1] -Iva JOVANOVA [2]  / слободни
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup