Вести
Отворено првенство на Македонија до 12 во Тенниспарк Скопје-Скопје  05-08-2016
Денес во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ке се одржи на терените на Тениски клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 06.08.-08.08.2016 година

До сега на адреса на Македонската тениска федерација пристигнати се следните пријави:
1.јуниори
2. јуниорки

Жребови:
1. јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње:
Сабота: 06.08.2016
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup