Вести
3 натпревар Македонија 0-3 Литванија  20-04-2018
     
  Катарина Маринковиќ             Ана Ристевска                      Јана Таневска             Марија Еленова             Димитар Лабудовиќ

Македонската Фед Куп репрезентација денес го игра 3 натпревар во Гамарт, Тунис во Третата Евро Африканска зона.
во 2018 година.

 
Денес со почеток во 11:30 часот, Македонија (ранг 75) - Литванија (ранг 65).

1 натпревар:  Марија Еленова  5-7,  6-7 Paulina  Bakaite
2 натпревар:  Катарина Маринковиќ 0-6, 1-6 Joana Eidukonyte


3 натпревар: Јана Таневска/ Ана Ристевска    2-6, 3-6  Gerda  Zykute / Iveta  Daujotaite

Катарина Маринковиќ

нема ВТА ранг

Joana Eidukonyte

 

966 сингл
1107 дубл

Ана Ристевска    

нема ВТА ранг

Paulina  Bakaite

 

-        сингл

1107 дубл

Јана Таневска

нема ВТА ранг

Gerda  Zykute

 

нема ВТА ранг

Марија Еленова

нема ВТА ранг

Iveta  Daujotaite

 

нема ВТА ранг


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup