Вести
Државно првенство на Македонија до 14 години  17-05-2017
Ве известуваме дека на ден 18.05.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за  Државното Првенство на Македонија  за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 19.05-21.05.2017 година.

Државното Првенство на Македонија  за
јуниори и јуниорки до 14 години
листа на пријавени 1.јуниори
2. јуниорки
жребови 1. јуниори
2.јуниорки
распоред Петок: 19.05.2017
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup