Вести
2-ро ЗОПМ до 12 ИТЦМ  27-02-2020

На ден 28.02.2020 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на ТФСМ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб ИТЦМ-Скопје, во периодот од 29.02.-02.03.2020 година.

Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија

 за јуниори и јуниорки до 12 години

 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

Распоред за играње:

Сабота: 29.02.2020 година
Недела: 01.03.2020 година

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup