Вести
Источно Европски развоен камп до 12 години  04-03-2020

Македонската јуниорска репрезентација до 12 години од 02.03.2020 учествува на тренинг камп кој го организираат ИТФ и Теннис Европа  во Анталија, Турција, во периодот од 03.03.до 08.03.2020 година.

Македонската репрезентација е отпатувана во следниот состав:
1. Кристијан јанев (Југ-Скопје)
2. Ива Кецкарова (Охрид-Охрид)

По завршување на тренинг кампот, македонската репрезентација во рамките на кампот ќе продолжи со настап на Тенис Европа јуниорскиот турнир до 12 години, MIKOM OPEN

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup