Вести
Ветерани Црна Река  26-09-2019
На ден 26.09.2019 година, со почеток во во 12 часот во канцеларијата на тенискиот клуб Југ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Црна Река-Кавадарци, во периодот од 28.09.-30.09.2019 година.

Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години

Листа на пријавени

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Жребки

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Распоред за играње

Сабота: 28.09.2019 година


 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup