Вести
2-ро ЗОПМ до 16  21-02-2020
 

На ден 21.02.2020 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на ТФСМ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Превснство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 16 годиникое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Академија Аеродром-Скопје, во периодот од 22.02.-24.02.2020 година.

 

Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија
за јуниори и јуниорки до 1
6 години

 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

Распоред за играње:

Сабота: 22.02.2020 година

Недела 23.02.2020 година

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup