Вести
ОПМ 14 ЈУГ и детски тенис-Фан Тенис  26-09-2019
 На ден 27.09.2019 година, со почеток во во 10:00 часот во канцеларијата на тенискиот клуб Југ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 28.09.-30.09.2019 година.

Отвореното Првенство на Македонија за
јуниори и јуниорки до 14 години

 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

Распоред за играње:

Сабота: 28.09.2019 година
Недела: 29.09.2019 додина

 

На терените на Тенискиот клуб Фан Тенис- Скопје во периодот од 28.09.-29.09.2019 година, ќе се одржи детски турнир: црвен и портокалов тенис. 

ПОСТИГНАТИ РЕЗУЛТАТИ:
1. црвен тенис-
2. портокалов тенис момчиња-
3. портокалов тенис девојчиња

 
Листа на пријавени играчи:
1.
црвен тенис- 8 деца од фан тенис - чекаме официјална пријава
2.
портокалов тенис момчиња-4 деца од фан тенис - чекаме официјална пријава
3.
портокалов тенис девојчиња


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup