Вести
2-ро ЗОПСМ 14  17-01-2020
 На ден 17.01.2020 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на ТФСМ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 18.01.-20.01.2020 година.

 Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија
за јуниори и јуниорки до 14 години

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

Распоред за играње:

Сабота: 18.01.2020 година
Недела: 19.01.2020 година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup