Вести
1 ЗОПСм до 16 години  18-01-2020
На ден 24.01.2020 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на ТФСМ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 25.01.-27.01.2020 година.

 Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија
за јуниори и јуниорки до 16 години

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

Жребки:

Јуниори

 

Јуниорки

 

Распоред за играње:

Сабота: 25.01.2020 година
Недела: 26.01.2020 година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup