Вести
Второ Зимско Отворено Првенство за Ветерани  16-03-2017
Ве известуваме дека на ден 17.03.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 18.03.-20.03.2017година.

        Зимското Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години
листа на пријавени учесници 1. ветерани 50-
2. ветерани 50+
жребови 1. ветерани 50-
2. ветерани 50+
распоред за играње Сабота 18.03.2017
Недела 19.03.2017            

ИЗЈАВА ветерани за заверка од матичен клуб

регистрации ветерани со обележани непотполни документи

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup