Вести
1 ЗОПСМ до 12 години  03-03-2021
На ден 04.03.2021 година (ЧЕТВРТОК), со почеток во 11 часот, во канцеларијата на ТФСМ,  ќе се изврши извлекување за  Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ- Скопје, во периодот од 05303 до 07.03.2021 година.


 

Зимско Отворено Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 12 години

 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

 

жребки

Јуниори

јуниорки 

 

распоред за играње

Сабота: 06.03.2021
Недела: 07.03.2021

 
Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup