Вести
2 ЗОПМ до 18 години  14-02-2019
На ден 15.02.2019 година, со почеток во 11:00 часот, во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе се изврши извлекување за Второто Зимско Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години, кое ќе се одржи на терените наТенискиот клуб Тренниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 16.02.-18.02.2019 година.

Зимско Отворено Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 18 години

листа на пријавени:

јуниори
јуниорки

Жребови

јуниори
јуниорки

Распоред за играње

Сабота: 15.02.2019

Недела: 16.02.2019

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup