Вести
1 ЗОПМ до 12-ИТЦМ  07-02-2019
На ден 08.02.2019година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе се изврши извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години , кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб ИТЦМакедонија-Скопје, во периодот од 09.02.-11.02.2019 година.

Зимско Отворено Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 12 години

 

листа на пријавени:

јуниори
јуниорки

Жребови

јуниори
јуниорки

Распоред за играње

Сабота: 09.02.2019
Недела: 10.02.2019 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup