Вести
промена на одлуки и правилник за Мастерс серија на турнири за мажи и жени  06-07-2020
 ПРОМЕНА НА ОДЛУКИ и НОСЕЊЕ ПРАВИЛНИК ЗА МАСТЕРС СЕРИЈА МАЖИ и ЖЕНИ за време на пандемија КОВИД 19
1.  Правила и Прописи за Мастерс серијата во конкуренција Мажи/Жени  за време на пандемија КОВИД 19
2.  Одлука за определување на висинита на котизација за организација и учество на турнирите од Календарот на ТФСМ, за време на пандемија КОВИД 19
3.  Одлука за определување на висинита на котизација за организација и учество на детските турнири од Календарот на ТФСМ, за време на пандемија КОВИД 19
4.   Одлука за определување на помош на тениските клубовите членки на Тениска Федерација на Северна Македонија за организација на турнири од Календаот за натпревари за 2020 година за време на пандемија КОВИД-19

ПРОТОКОЛ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ТЕНИСКИ НАТПРЕВАРИ ЗА ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА СО КОВИД 19
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup