Вести
Зелен тенис Тенниспарк  21-06-2019
На ден 21.06.2019 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на Македонска Тениска Федерација-Скопје, ќе биде извршено извлекување за турнирот Зелен Тенис за момчиња и девојчиња до 11 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 22.06.-24.06.2019 година.

 

Зелен Тенис
за момчиња и девојчиња

 до 11
го
дини

 

листа на пријавени

Јуниори

 

ЈуниоркИ

 

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

 

Распоред за играње:

Сабота: 22.06.2019

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup