Вести
Зелен тенис  03-09-2021

На ден 03.09.2021 година, со почеток во  10 часот во канцеларијата на ТФСМ-Скопје, ќе се изврши извлекување за турнирот детски тенис- ЗЕЛЕН ТЕНИС, кој ке се одржи на терените на Тенискиот клуб Битола-Битола, во периодот од 04,09,-06,09,2021 година

ЗЕЛЕН ТЕНИС
листа на пријавени момчиња
девојчиња
жребки момчиња
девојчиња
распоред за играње Сабота: 04.09.2021

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup