Вести
Курс за тренери од Ниво 2  30-10-2017
Ве известуваме во врска со организација на курсот за тренери од Ниво 2 кој ќе се одржи во соработка со ИТФ и МОК. Подолу се сите информации:

 

ПЕРИОД НА ОДРЖУВАЊЕ

Модул 1: 13-24 Ноември 2017, ТК ЈУГ Скопје

Модул 2: Април или Мај 2017

Курсот ќе се одржува на Српско/Хрватски и на Македонски јазик

 

ТУТОРИ

Алеш Филипчиќ (Словенија) – ќе предава на Српско/Хрватски

Горан Шевченко (Македонија) – ќе предава на Македонски

 

ПРИЈАВУВАЊЕ

На следната е-маил адреса:

То: goransev@yahoo.com 

Cc: mtf@unet.com.mk

 

РОКОВИ

Пријава, испраќање на биографија и пополнет личен картон: 25 Октомври 2017

Уплата за Mодул 1: 30 Октомври 2017, на сметка на МТФ

Уплата за Mодул 2: Накнадно објавено

 

ЦЕНА НА КУРСОТ

Модул 1: 6000 денари

Модул 2: 6000 денари

Лиценца за 2017 година: 2500 денари

 

КРИТЕРИУМИ ЗА ИЗБОР НА КАНДИДАТИ

1.      Да има работено со напредни играчи

2.      Да има напредно играчко ниво (турнирско ниво)

3.      Да има високо ниво на постигнати резултати на предходното ниво (Ниво 1)

Бројката е ограничена на 16 кандидати

 

ВО ПРИЛОГ СЕ СЛЕДНИТЕ ДОКУМЕНТИ

1.     Личен картон 
2.      Распоред за Модул 1 
3.
      Општи карактеристики за курсот
 
4.
      Предлог биографија (да се пополни на Македонски
)

5.      Профил на тренер 
6.
      Документ што опфаќа курсот

 

За сите подетални информации Ве молиме контактирајте:

 

Горан Шевченко: goransev@yahoo.com

 

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup