Вести
Државно првенство на Македонија до 14 години  15-05-2018
 

На ден, 15.05.2018 година(вторник), во канцелариите на Македонска Тениска Федерација -Скопје, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Државното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 16.05.-19.05.2018 година.

опис 

Државно Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години

 

листа на пријавени

Јуниори   и   Јуниорки

жребки

Јуниори   и   Јуниорки

Распоред за играње

 Среда: 16.05.2018 
Четврток: 17.05.2018

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup