Вести
ОПМ 14-Прилеп и ОПМ Ветерани-Битола  13-07-2018
На ден 13.07.2018 година, со почеток во 11 часот, ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи во периодот од 14.07.-16.07.2018 година, на терените на тенискиот клуб Прилеп-Прилеп.

Исто така на ден 13.07.2018 година, со почеток во 12 часот, ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за Ветерани Меморијал Чичко Перо Савиќ,  кое ќе се одржи во периодот од 14.07.-16.07.2018 година, на терените на тенискиот клуб Битола-Битола.

Отвореното првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 14 години
Отвореното првенство на Македонија
за Ветерани Меморијал Чичко Перо Савиќ
листа на пријавени 1. јуниори
2. јуниорки
1. Ветерани 50-
жребки 1. јуниори
2. јуниорки
1. Ветерани 50-
распоред за играње Сабота: 14.07.2018 Сабота: 14.07.2018

 
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup