Вести
Мастерс 14, зелен тенис и детски тенис  14-10-2016
      Ве известуваме дека денес:
1.     со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зелениот тенис кој
ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 08.10.-10.10.2016 година

2.    Мастерс турнот до сега учеството го имаат потврдено 6 јуниори и 7 јуниорки.

 Тоа значи дека на лице место можат да дојдат и запишат сите рангирани играчи, но на турнирот ке влезе најдобро рангираната резерва.

опис         Зелен тенис Мастерс турнир
за јуниори-ки
 до 14 години
детски тенис
црвен и портокалов
ИТЦМ-Скопје
листа на пријавени - момчиња
- девојчиња
- јуниори
- јуниорки
црвен тенис
портокалов момчиња
портокалов девојчиња
жребови - момчиња
- девојчиња
- јуниори
- јуниорки
- црвен
- портокалов момчиња
- портокалов девојчиња
распоред за играње Сабота: 15.10.2016
Недела: 16.10.2016

на лице место на лице место

  
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup