Вести
ОПМ 12 и детски тенис  10-05-2018
На ден, 11.05.2018 година, во канцелариите на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Неготино-Неготино, во периодот од 12.05.-13.05.2018 година.


На терените на Тенискиот клуб Борец-Велес, во периодот од 12.05.-13.05.2018 година ќе се одржи турниорот од проектот детски тенис- црвен и портокалов тенис. Рокот за пријава е до 14 часот на 19.04.2018 година.

Листата на пријавени ќе биде објавена на ден 20.04.2018 година во 9 часот.

опис 

 

проектот детски тенис- црвен и портокалов тенис

 

Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години

листа на пријавени

1. портокалов момчиња
2. портокалов девојчиња
3.црвен тенис

 1. јуниори
2. јуниорки

жребки

на лице место
1. портокалов момчиња
2.портокалов девојчиња
3.црвен тенис

 

 1.  јуниори
2.   јуниорки

Распоред за играње

 на лице место

 Сабота: 12.05.2018 


  
   
  
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup