Вести
ОПМ 14 и Зелен тенис  20-09-2018
На ден 21.09.2018 година, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за детскиот турнир ЗЕЛЕН ТЕНИС за момчиња и девојчиња до 11 години.кој ќе се одржи на тениските терени на Тенискиот клуб Охрид-Охрид, во периодот од 22-24.09.2018 година.

На ден 21.09.2018 година, со почеток во 11:30 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на тениските терени на Тенискиот клуб Љуботен Тетово, во периодот од 22-24.09.2018 година.

 

ЗЕЛЕН ТЕНИС

Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години

Листа на пријавени

-         момчиња
девојчиња

-    јуниори
јуниорки

Жребки

 -         момчиња
девојчиња

-   јуниори
јуниорки

Распоред за играње

Сабота: 22.09.2018

Сабота: 22.09.2018

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup