Вести
1 Зимско Отворено Првенство до 14 години Тенниспарк  13-12-2018

На ден 14.12.2018 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе се изврши извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 15.12.-17.12.2018 година.

Зимското Отворено Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 14 години
листа на пријавени: јуниори
јуниорки
Жребови
јуниори
јуниорки
Распоред за играње Сабота: 15.12.2018
Недела: 16.12.2018

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup