Вести
2 Зелен тенис и 2 ЗОПМ до 12 години  08-03-2019
На ден 08.03.2019 година, со почеток во во 10:00 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде извршено извлекување за турнирот- ЗЕЛЕН ТЕНИС за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот 09.03.-11.03.2019 година.

Истиот ден, 08.03.2019 година, со почеток во во 12:00 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првеснтво на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 09.03.-11.03.2019 година.

 

ЗЕЛЕН ТЕНИС

за момчиња и девојчиња

до 11 години

Зимско Отворено Првенство на македонија за јуниори и јуниорки до 12 години

Листа на пријавени

Момчиња

Девојчиња

Јуниори
Јуниорки

Жребки

Момчиња

Девојчиња

Јуниори

јуниорки

 

Распоред за играње

Сабота:09.03.2019

Недела: 10.03.2019

 

Сабота: 09.03.2019
Недела: 10.03.2019

 


  
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup