Вести
Отворено првенство на Македонија до 12 години-Охрид  06-07-2017
 Ве известуваме дека на ден 06.07.2017 година, со почеток во 11 часот, во просториите на Македонската Тениска Федерација-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Охрид-Охрид, во периодот од 07.07.-09.07.2017 година.

     Отвореното Првенство на Македонија за
јуниори и јуниорки до 12 години
листа на пријавени: 1. јуниори
2. јуниорки
жребови: 1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње: Петок: 07.07.2017
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup