Вести
Отворено првенство за Ветерани  27-05-2016
Денес во 11:30 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за Ветерни, кое ке се одржи на терените на Тениски клуб Југ-Скопје, во периодот од 28.05.-30.05.2016 година

До сега на адреса на Македонската тениска федерација пристигнати се следните пријави:
1.ветерани 50-
2. ветерани 50+

Жребови:
1. ветерани 50-
2. ветерани 50+


Распоред за играње:
Сабота: 28.05.2016
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup