Вести
ОПМ 14, Меморијал Чичко Перо Савиќ  08-07-2016
 Денес во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, Меморијал Чичко Перо Савиќ, кое ке се одржи на терените на Тениски клуб Битола- Битола, во периодот од 09.07.-11.07.2016 година

До сега на адреса на Македонската тениска федерација пристигнати се следните пријави:
1. јуниори
2. јуниорки

Жребови:
1. јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње:
Сабота: 09.07.2016
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup