Вести
Зелен тенис и ОПМ Ветерани  30-06-2017
Денес со почеток во 11 часот беше предвидено да се изврши извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 01-03,07,2017.


Со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекувањето за Зелениот турнир за м омчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тениска Академија-Скопје, во периодот од 01.-.03.07.2017 година


опис Отвореното Првенство на Македонија за
Ветерани 50- и 50+ години
Зелен турнир
листа на пријавени 1. Ветерани 50-
2. Ветерани 50+
1. момчиња
2. девојчиња
жребови 1. Ветерани 50-
2. Ветерани 50+
1. момчиња
2. девојчиња
распоред за играње Сабота: 01.07.2017 Сабота: 01.07.2017

 
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup