Вести
Отворено првенство на Македонија до 12 години-Прилеп  14-07-2016
Денес во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ке се одржи на терените на Тениски клуб Прилеп-Прилеп, во периодот од 15.07.-17.07.2016 година

До сега на адреса на Македонската тениска федерација пристигнати се следните пријави:
1. јуниори
2. јуниорки

Жребови:
1. јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње:
Петок: 15.07.2016


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup