Вести
Државно Првенство до 12 и ОПМ 16  16-09-2019
На ден 13.09.2019 година, во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија, ќе се изврши извлекување за:
1. со почеток во 11 часот, извлекување за Државно Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години,  кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тениска Академија-Скопје во периодот од 14.09.-16.09.2019 година.

2. со почеток во 12 часот, извлекување за Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 14.09.-16.09.2019 година.

Државно Првенство на
Северна Македонија
за јуниори и јуниорки до 12 години
Првенство на Северна
Македонија за јуниори и
јуниорки до 16 години
листа на пријавени јуниори
јуниорки
јуниори
јуниорки
жребки јуниори
јуниорки
јуниори
јуниорки
распоред за играње Сабота: 14.09.2019
Недела: 15.09.2019
Сабота: 14.09.2019
Недела: 15.09.2019


 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup