Вести
ОПМ 12 години и ОПМ 16 години  29-08-2019
На ден 29.08.2019 година, со почеток во во 10:00 часот во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 30.08-01.09.2019 година.

На ден 29.08.2019 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Мак Тенис Про МТП-Скопје, во периодот од 30.08-01.09.2019 година.

Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години

Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години

листа на пријавени

Јуниори
јуниорки

Јуниори
јуниорки

Жребки:

Јуниори

јуниорки

Јуниори

јуниорки

Распоред за играње:

Петок: 30.08.2019

Петок: 30.08.2019

 

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup