Вести
Комплетни резултати на Државното Универзитетско Првенство на Македонија  04-12-2017
Ве известуваме дека до сега на адреса на Универзитетската Спортска Федерација на Македонија и на адреса на Македонската Тениска Федерација пристигнати се следниве пријави за ДРЖАВНО УНИВЕРЗИТЕТСКО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ВО ТЕНИС:

1. студенти
2. студентки

ПОСТИГНАТИ резултати на ДРЖАВНО УНИВЕРЗИТЕТСКО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ВО ТЕНИС

1. студенти
2. студентки
 
Иван Манасов- УКИМ- економски факултет- 1 место            Благој Темелков- УГД-  стоматолошки факултет- 2 место


1 место Јелена Алексиќ-УКИМ-ФФОСЗ- 
2 место Тамара Котевска-УКИМ- ФЕИТ
3 место Тијана Илијевска -УКИМ-ФЕИТ
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup